AZICHEM SRL është një kompani shumë e specializuar, e certifikuar sipas UNI EN ISO 9001: 2015, e angazhuar vazhdimisht në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjive dhe produkteve inovative për ndërtime të specializuara dhe ndërtim të gjelbër. Azichem ka prodhuar dhe marketinguar formulimet e saj që nga viti 1987.

Pasioni i madh për punën dhe marrëdhëniet njerëzore, risitë e vazhdueshme, profesionalizmi i madh dhe vëmendja në detaje e bëjnë atë një realitet të rëndësishëm sot në panoramën e produkteve për ndërtime të specializuara. Azichem, me kalimin e viteve, ka vendosur gjithmonë dhe të kualifikuar punën e tij në bazë të marrëdhënieve të forta dhe të qëndrueshme me klientët dhe furnizuesit, duke u fokusuar jo në vetëm shitjen e produkteve, por në zgjidhjen e problemeve dhe para dhe pas shitjes shërbimi e përjashtim.

Deri më sot, lista e Azichem ka më shumë se 250 artikuj, duke përfshirë prodhime të drejtuara dhe tregtohet ekskluzivisht për Italinë, që mbulojnë kërkesat e panumërta në lidhje me rehabilitimin e ndërtesave, restaurimit historike dhe monumentale, e 'hidroizolim të objekteve të reja ose ekzistuese, l' ndërprerjen e deformimeve, dehumidifikimin, përmirësimin e banimit, restaurimin dhe konsolidimin e strukturave të ndërtesave civile dhe industriale, shtojcave dhe fibrave shtesë për betonet, llaqet teknike për ankorat industriale dhe shumë më tepër!

Për të gjitha këto, Azichem konsiderohet tani një nga prodhuesit më të rëndësishëm italianë të materialeve speciale dhe teknologjive inovative për ndërtim dhe ndërtim të gjelbër.

Faqen e internetit të kompanisë www.azichem.com falë lehtësisë së përdorimit dhe navigimit dhe për kërkimin e menjëhershëm të një numri të pafund informacioni të gjithë në "klikim" pa ndonjë nevojë për regjistrim dhe pa kufizim të fjalëkalimit, është një mjet tepër efektiv për të gjithë kompaninë: rrjeti i shitjeve, shpërndarësit e besimit, profesionistë të sektorit të ndryshëm dhe njerëz të zakonshëm.

Përveç kësaj, për të "thelluar më mirë njohuritë", janë krijuar dhe krijuar edhe "12 faqe tematike në internet" të tjera, të cilat përshkruajnë mjaft produktet dhe teknologjitë më përfaqësuese të Azichem.

 • 2020 - Shumë iniciativa madje edhe në pandeminë e plotë COVID19

  Viti 2020 do të mbahet mend nga të gjithë si viti i pandemisë COVID19, e cila papritmas dhe pa dashje shpërtheu, duke u degëzuar me shpejtësi nëpër botë dhe duke shkaktuar qindra mijëra vdekje. Pavarësisht nga vështirësitë e mëdha, si në punë ashtu edhe në atë ekonomike, që shoqëruan këtë vit të errët, Azichem nuk pati asnjë moment pauzë si për sa i përket aktivitetit të saj të prodhimit dhe shpërndarjes, ashtu edhe në zhvillimin e vazhdueshëm dhe të pandërprerë të pranisë së tij në internet. Në këtë periudhë, ne kemi përfunduar projektin tonë gjigant të "Konstelacionit të Ujkut", që është krijimi i 12 siteve tematike që grupojnë së bashku të gjithë prodhimin tonë duke e bërë atë sa më të përdorshëm. Vizitoni seksionin përkatës.

 • 2018 - Lançimi i Azichem.network

  Në ditëlindjen tonë të tridhjetë ne menduam se ishte e drejtë të përfshiheshin të gjithë agjentët, tregtarët, aplikuesit e specializuar dhe tregtarët e besuar, të cilët ishin protagonistë të historisë korporative të Azichem. Për këtë arsye i uruam mirëseardhjen Azichem Network, një portal që bashkon të gjithë bashkëpunëtorët dhe realitetet profesionale që na kanë shoqëruar dhe do të vazhdojnë të na shoqërojnë në këtë udhëtim të gjatë. Forca e Network, që gjendet në adresën azichem.network është e gjitha këtu: në aftësinë për të krijuar vlerën e tipit "horizontal", pa protagonizëm apo hierarki. Duke filluar nga ky reflektim i njëjtë, ne kemi përfituar nga lindja e portalit dhe nga përvojat e tridhjetë viteve të historisë sonë për të filluar të rilançojmë me qëndrueshmëri përmbajtje të ndryshme në kanalin tonë në Facebook, me qëllim garantimin e vijimësisë së ekzistencës së "rrjetit" për një kohë edhe më të gjatë në të ardhmen.

 • 2017 - Azichem shuan 30 qirinj!

  2017 është një vit i veçantë në shtëpinë e Azichem... përveç festimeve të ndryshme për mbrëmjen e 10 marsit, 30 vjetori i themelimit përjeton dhe hedhjen në treg të logos së re moderne që do të zëvendësojë logon historike të konceptuar në vitin 1987. Në vitin 2017 Azichem përfundoi edhe punën e mrekullueshme të ''ristilimit'' të të gjitha faqeve në internetit, me rindërtimin e plotë të të të 9 faqeve tematike në internet.

 • 2014 - Lansimi i portalit të ri www.azichem.com

  Pas 9 viteve të shërbimit të nderuar, faqja www.azichem.it e nisur në vitin 2005 është shkarkuar me medaljen e nderit! Në fakt, ka ardhur koha për të rinovuar ekspozitë online Azichem, me lançimin e pasardhësit të saj: www.azichem.com. Portali i ri, i ripërtërirë plotësisht në grafikë, përmbajtje dhe strukturë të brendshme, synon të jetë një referencë dhe një instrument i efektshmërisë së pabesueshme për të gjithë Azichemin, rrjetin e saj të shitjeve dhe profesionistët në këtë sektor. Intuitive, e lehtë dhe e shpejtë për të lundruar, faqja e internetit e re është projektuar me teknologjinë më të fundit për t'i dhënë përdoruesit një eksperiencë të këndshme dhe të dobishme navigimi.

 • 2013 - Fillimi i bashkëpunimeve të reja ndërkombëtare

  Pas fillimit të aktiviteteve në Rumani në fund të viteve 1990, përpjekjet e Azichem kishin për qëllim kryesisht zhvillimin e pozicioneve në tregun e brendshëm dhe forcimin e portofolit të produkteve. Viti 2013 shënon rifillimin e aktiviteteve për ndërkombëtarizim, me fillimin e bashkëpunimeve komerciale interesante në vende të ndryshme si Spanja, Portugalia, Kuba, Maroku, Turqia etj.

 • 2010 - Prezantimi i faqes së internetit të dedikuar për fibra betoni

  Në mesin e vitit 2010, eksperienca shumëvjeçare e Azichem në kërkimet teknologjike dhe aplikative për përforcimin e fibrave në konglomeratet e çimentos u bë në dispozicion të publikut, me publikimin në internet të një faqe interneti të veçantë popullore (www.fibrepercalcestruzzo.it). Në maj 2014, faqja u rinovua me lansimin e www.readymesh.it.

 • 2008 - Përfundimi i markimit CE të produkteve kryesore

  Përshtatja e procedurave për kontrollin dhe prodhimin e cilësisë në pajtim me UNI EN ISO 9001: 2008. Në të njëjtën kohë, u përfundua procesi i marrjes së markës CE të produkteve kryesore Azichem.

 • 2007 - AZICHEM feston 20 vjet aktivitet dhe inovacion

  Pas vitit 2006, viti i kremtimit për 50 qirinjtë e Grupit Pattarini, pjesë e të cilit Azichem është pjesë, 2007 shënon qëllimin e 20 viteve të aktivitetit të Azichem. Këto përsëritje janë një dëshmi e drejtpërdrejtë e seriozitetit dhe profesionalizmit të të gjithë Grupit.

 • 2005 - Azichem rinovon faqen e saj të internetit www.azichem.it

  Azichem rinovon "vjetër" www.azichem.it. Versioni i ri i faqes, i shndërruar në një portal të vërtetë e real, në sajë të instrumenteve si pyetje dhe përgjigje, fjalor teknik, memoflash etj. në një kohë të shkurtër do të fitojë një shikueshmëri vërtet të shquar me mijëra vizitorë unike në muaj!

 • 2002 - Certifikimi UNI EN ISO 9001

  Azichem arrin certifikatën MOODY International për kontrollin e prodhimit të fabrikës, sipas standardit UNI EN ISO 9001: 2000

 • 2001 - Azichem realizon faqen e saj të parë të internetit të kompanisë

  Azichem që hyn në internet duke hapur faqen e saj të internetit www.azichem.it, duke vënë në dispozicion dhe në dispozicion të gjithë një referencë të rëndësishme të shpërndarjes teknologjike ""të vazhdueshme"" për materiale të posaçme për ndërtim dhe ndërtimet që respektojnë mjedisin (ndërtimet ekologjike).

 • 1998 - Fillimi i bashkëpunimeve të para jashtë Italisë

  Tetë vjet pas vdekjes së Causescu, falë frymës sipërmarrëse dhe aventurierit të pronarit Aldo Favretto, filloi një bashkëpunim efektiv me kompaninë Co.Fa. të Piteshti (Rumani) për prodhimin në vend të formulimeve më të rëndësishme pluhur të katalogut Azichem, si dhe importimin e materialeve ndihmëse dhe plotësuese për një shpërndarje globale të aktivitetit tonë. Deri më sot, Co.Fa. dhe Azichem vazhdojnë të bashkëpunojnë dhe të rritin respektivisht aksionet e tyre të tregut.

 • 1994 - SANAGEB: produkte të veçanta për ndërtimin e gjelbër

  Azichem S.r.l. paraqet SANAGEB, nje linje origjinale dhe e plote e produkteve te vecanta per ndertimin e gjelberimit, i destinuar te vendoset shpejt per te perbere nje trend te tregut specifik. Për herë të parë në Itali, një kompani e produkteve të ndërtimit flet për produktet natyrore, shëndetin e mjedisit, mirëqenien, etj, duke parashikuar trendin e përgjithshëm të tregut për të paktën një dekadë.

 • 1990 - Prezantimi i produkteve të preparatit për ndërtim

  Tashmë në vitet e hershme të Az Service, veprimtaria e kontraktorit për ndërtimin e dyshemeve industriale bëhet gjithnjë e më e ulët në krahasim me materialet dhe pajisjet e specializuara. Pronësia e Az Service vendos të rifokusojë biznesin kryesor të kompanisë, nga një kompani shërbimesh në një kompani prodhimi dhe shpërndarjeje të specializuar në materiale, duke ndryshuar emrin e saj nga Az Service në Azichem. Është në këtë vit që anëtarët të bëhen 3, me përfshirjen e Eng. Edoardo Mocco, formulues i përvojës së madhe dhe drejtor teknik historik i Azichem për vitet që do të vijnë

 • 1987 - Viti i themelimit

  Dy anëtarët themelues të Azichem aktual, Giuseppe Pattarini dhe Enrico Gadioli, themeluan kompaninë Az Service Srl, kryesisht për ndërtimin e dyshemeve industriale në beton dhe rrëshirë, marketingun e bentoniteve hidroizoluese dhe gome hidraulike dhe aditivëve për dysheme, duke përfshirë fibrat polypropylene dhe fibrave të çelikut (markë ReadyMesh ka lindur në këto vite)

Çertifikata Kompanie

Partners per la qualità

SHOQATAT